HomeProductenNieuwsOver ons Support Vacatures Contact

Betaalmethodes

Informatie over betalen

Wij bieden u de volgende betalingsmogelijkheden:

1. online betaling
Dit is de snelste betaalmethode. Wij ontvangen direct een melding en uw order wordt gelijk in behandeling genomen. Een online betaling kan uitgevoerd worden met: iDeal, Mastercard, VISA, Mr Cash / Bancontact en Sofort.

2. factuur
Met deze betaalmethode ontvangt u van ons een Pro Forma / Bevestiging van uw bestelling waarmee u vooraf het factuurbedrag naar ons kunt overmaken. Op de Pro Forma staan onze bankgegevens. Zodra we de betaling op onze rekening bijgeschreven hebben nemen we uw opdracht in behandeling. Hierdoor duurt het langer voordat u de goederen van ons ontvangt.

3. achteraf betalen met Billink
Met deze betaalmethode betaalt u achteraf. Niet aan ons, maar aan Billink. Hiervoor gelden aanvullende voorwaarden. Billink incasseert namens IB Kracht het totale factuurbedrag. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor klanten in Belgie en Nederland. Billink voert een creditcheck uit op basis van uw gegevens in het bestelformulier. Hiervoor is noodzakelijk dat u aanvullende informatie verstrekt. Mocht Billink het krediet afwijzen dan kunt u alsnog een andere betaaloptie kiezen.

KRACHT Electro Heat, de weg van de minste weerstand


343 Producten die online beschikbaar zijn en snel geleverd worden!
Voor 15:30 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 500,-. Betaal online of vooruit middels factuur.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten