HomeProductenNieuwsOver ons Support Vacatures Contact

Vacature: Service Engineer

Ben jij een techneut met elektrotechnische skills?


Dan komen we graag met jou in gesprek.

 

Wij zijn op zoek naar een Service Engineer, iemand die begrijpt hoe keramiekovens en laboratorium apparaten werken. De wet van Ohm kent voor jou geen geheimen.

 

Bij Kracht Electro Heat adviseren we onze klanten over de ovens en elektrowarmte componenten die we verkopen, ontwerpen en (laten) maken. Vaak zijn dat laboratoria en gespecialiseerde machinefabrieken in binnen- en buitenland. Je bezoekt onze klanten om service onderhoud uit te voeren, installaties op te leveren of om apparatuur in bedrijf te stellen. Een deel van je werkzaamheden voer je uit vanuit kantoor waar je alle voorbereidingen treft en zorg draagt voor een vlekkeloze begeleiding. Ook hierin ben je vaak direct het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Om de apparatuur te leren kennen bieden we je trainingen aan bij onze buitenlandse toeleveranciers. Vanzelfsprekend houd je de kennis up-to-date, net als de elektrotechnische kennis die je al hebt. Ben je in het bezit van je F-gassen diploma, dan is dat absoluut een pré.

 

We vormen een hecht en compact team en bieden veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Je werkzaamheden voer je uit vanuit ons kantoor in Voorburg, op steenworp afstand van de Mall of the Netherlands. Omdat onze systemen ook remote toegankelijk zijn kun je ook deels vanuit huis werken. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

 

Enthousiast en wil je meer weten? Update je CV in en motiveer waarom je vind dat we jou moeten uitnodigen voor een eerste kennismaking. Stuur je sollicitatie naar Mw. Pronk via vacature@kracht.nl  

KRACHT Electro Heat, de weg van de minste weerstand


343 Producten die online beschikbaar zijn en snel geleverd worden!
Voor 15:30 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
Gratis verzending vanaf € 500,-. Betaal online of vooruit middels factuur.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten